مراحل ایمپلنت دندان از جراحی تا قالبگیری + فیلم

دسترسی سریع

مراحل کامل کاشت ایمپلنت

ایمپلنت های دندانی ، بهترین درمان برای جایگزین دندان از دست رفته می باشد. در این درمان پایه هایی که سازگاری بسیار بالایی با بدن دارند در درون استخوان قرار میگیرند و در بین درمان های مشابه ، بیشترین شباهت را به دندان طبیعی دارند. به طور کلی می توان مراحل ایمپلنت به صورت زیر گفت که در ادامه مقاله به طور مفصل به بررسی این موضوع می پردازیم.

ایمپلنت دندان چگونه است؟
مراحل ایمپلنت
مراحل ایمپلنت
مراحل کامل ایمپلنت دندان
  • پیدا کردن متخصص ایمپلنت خوب و انجام معاینات لازم برای ایمپلنت
  • جراحی ایمپلنت و قرار دادن پایه ایمپلنت
  • جوش خوردن پایه ایمپلنت به استخوان فک
  • قالب گیری روکش ایمپلنت
  • قراردادن روکش و اباتمنت ایمپلنت

ایمپلنت در چند مرحله انجام میشود ؟

به طور کلی ایمپلنت دندان در 3 الی 4 مرحله و جلسه انجام می شود اما اگر نیاز به درمان های دیگری باشد به آن اضافه خواهد شود.

کاشت دندان بهترین درمان های بی دندانی است که در این درمان ، پایه از جنس تیتانیوم که سازگاری بسیار بالایی با بدن دارد. این پایه در درون استخوان فک قرار میگیرد و به استخوان جوش می خورد.ایمپلنت ها شامل سه جز اصلی : 1.پایه ( فیکسچر ) – 2. اباتمنت – 3. روکش

فیلم مراحل ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان شامل چندین مرحله اعم از جراحی ، قراردادن اباتمنت و قالب گیری روکش می باشد. انجام تمامی این مراحل ممکن است چنده ماه طول بکشد که به صورت خلاصه آن را در ویدئو فیلم مراحل کاشت دندان برای شما قراردادیم.

فیلم مراحل ایمپلنت دندان

مراحل ایمپلنت دندان جلو

مراحل ایمپلنت دندان جلو ، با ایمپلنت های دیگر تفاوت خاصی ندارد. تنها تفاوتی است به دلیل نمایان بودن دندان در لبخند ، افراد نیاز به سرعت بیشتر درمان دارند که برای این مشکل از روکش های موقت یا ایمپلنت های فوری استفاده می شود. در ویدیو زیر میتوانید مراحل ایمپلنت دندان جلو را مشاهده کنید.

در اول باید بگوییم مراحل ایمپلنت دندان جلو از لحاظ کلیات فرقی با ایمپلنت های ساده ندارند. ایمپلنت دندان جلو به علت اینکه تاثیر به سزایی در زیبایی لبخند و اعتماد به نفس دارند ، باید هر چه سریع تر جای خالی دندان را پر کنند. 

انواع ایمپلنت دندان جلو
برای پر کردن هر چه سریع تر جای خالی دندان به وسیله ایمپلنت دو راه وجود دارد : ایمپلنت های فوری و استفاده از روکش های موقت . برای ایمپلنت دندان جلو اگر شما از ایمپلنت های فوری استفاده کنید در طول مدت یک هفته حدودا دندان از دست رفته شما جایگزینی می شود. در روش دوم پس از قرار دادن پایه ایمپلنت ، روکش های موقت بر روی دندان از دست رفته قرار می گیرد تا ظاهر نامناسبی نداشته باشد.

در یکی دیگر از مواردی که ممکن است که ایمپلنت های دندان جلو با بقیه دندان تفاوت داشته باشد ، در نوع روکش است. برای دندان جلو اصولا از روکش هایی با ظاهر زیبا استفاده می شود مانند زیرکونیا و ایمکس . اصولا برای دندان های جلو از پی اف ام استفاده نمی شود زیرا این روکش ترکیبی از فلز و سرامیک است و ممکن است کنار های روکش پی اف ام ، فلز آن کمی معلوم باشد.

همچنین یکی از مسائلی در مراحل ایمپلنت دندان جلو توجه داشته باشید این است که مراحل قالب گیری آن به دقت بالا انجام شود و همچنین روکش های دندانی شما توسط لابراتور حرفه ای انجام بشود تا کیفیت ظاهری روکش ایمپلنت شما بالا باشد و از زیبایی هر چه بیشتر لبخند بهره مند شوید.

فیلم مراحل ایمپلنت دندان جلو

فیلم مراحل ایمپلنت دندان جلو

مراحل ایمپلنت دندان با عکس

در این بخش تمامی مراحل ایمپلنت دندان را همراه با عکس برای شما توضیح داده ایم. مراحل منع ایمپلنت نیز در تمامی مراحل بیان شده است.

مراحل ایمپلنت
مراحل ایمپلنت دندان با عکس

اولین مرحله از مراحل ایمپلنت، تشخیص ایمپلنت

تشخیص ایمپلنت، اولین مرحله ایمپلنت دندان است.اولین جلسه ی مشاوره قبل از درمان کاشت با هدف نشان دادن دقیق ترین برنامه درمانی، زمان و هزینه های درمان به بیمار است. برای انجام صحیح درمان، متخصص ایمپلنت باید از وضعیت سلامت عمومی بیمار اطلاع داشته باشد.

موارد منع استفاده از ایمپلنت دندان به شرح زیر است
1.بیماری روانی
2.هموپاتی
3.بیماری استخوان
4.بیماران مبتلا به سرطان در طول رادیوتراپی
5.ایدز ، الکلیسم ، اعتیاد به مواد مخدر
6.افراد زیر 18 سال (رشد اسکلتی کامل نشده است)
7.بیماری روماتیسمی
موارد منع مصرف نسبی
1.دیابت (فقط یک مورد غیرقانونی)
2.وضعیت بسیار بد بهداشت دهان و دندان
3.افراد سیگاری
4.برخی از بیماری های تنفسی

لازم است پزشک خود را در مورد داروهای موجود، تاریخچه پزشکی ، بیماری فعلی و درمان احتمالی آگاه سازید. بیمارانی که از سلامت کامل برخوردار نیستند، مجبور به معاینه اضافی نیستند.

مراحل ایمپلنت دندان، RTG

RTG یکی از مراحل ایمپلنت دندان است و نوعی معاینه است که برای برنامه ریزی صحیح برای ایمپلنت دندان ضروری است، گرفتن عکس با اشعه X است. عکس اصلی اشعه ایکس که برای درمان کاشت مورد نیاز است ، اشعه ایکس پانوراما است.

این عکس تمام ساختارهای استخوانی مفید برای کاشت را نشان می دهد. طبق آن ، پزشک می تواند برنامه ریزی کند که ، چه تعداد و از چه نوع ایمپلنت دندان استفاده می شود. متأسفانه ، این عکس مقطع استخوان و عرض آن را نشان نمی دهد ، بنابراین پزشک مجبور است آن را با معاینه بالینی تخمین بزند که همیشه امکان پذیر نیست.

مراحل ایمپلنت دندان ، CT 3D از دیگر مراحل ایمپلنت دندان است. ایمپلنتولوژیست ها برای برنامه ریزی عمل جراحی کامل، بیشتر و مرتب سفارش CT 3D می دهند که تمام ساختارها و ابعاد آناتومیکی لازم را در فناوری سه بعدی نشان می دهد. این معاینه هم از بیمار و هم پزشک در برابر چیزهای ناخوشایند هنگام عمل محافظت می کند.یکی از مهمترین مراحل ایمپلنت دندان است به پزشک کمک می کند تا تقریباً تمام جراحی ها را با برنامه های رایانه ای ویژه، برنامه ریزی کند و سپس آن را به صورت دقیق در واقعیت انجام دهد.

ابعاد دقیق طول و عرض ایمپلنت دندان را که در دهان بیمار وارد شده است، به منظور جلوگیری از آسیب رساندن به عصب رامی یا سینوس ماگزیلاری استخوان تحویل می دهد. معاینه CT به ایجاد تصویر سه بعدی از ساختارهای صورت کمک می کند. طبق آن ، پزشک می تواند علاوه بر این پیچیده ترین موارد قبل از عمل جراحی را نیز تجزیه و تحلیل کند. بازسازی سه بعدی ساختار عناصر اسکلتی واقعی را که در زیر بافتهای نرم قرار دارد نشان می دهد.

عکس ایمپلنت
عکس ایمپلنت

مرحله جراحی، دومین مرحله از مراحل ایمپلنت

مرحله جراحی آخرین مرحله از مراحل ایمپلنت دندان است که بسیار حائز اهمیت و حساس است. وقتی یک یا برخی از ایمپلنت های دندانی را در موقعیت دقیقی در استخوان قرار می دهیم تا پایه برای زیبایی تاج یا یک پل آماده شود. این عمل جراحی باید با فناوری جراحی انجام شود تا آسیب کمتری وارد شود، در مرکز ایمپلنت ما از سیستم مدرن برای جراحی استفاده می کنیم.

قرار دادن اباتمنت

وقتی Osseo integration به پایان رسید، ممکن است شما نیاز به عمل جراحی اضافی برای قرار دادن جابجایی – قطعه ای که در نهایت تاج به آن وصل خواهد شد. این جراحی جزئی به طور معمول با بی حسی موضعی در یک سرپایی انجام می شود.

برای قرار دادن اباتمنت:

جراح دهان شما لثه شما را مجدداً در معرض کاشت دندان قرار می دهد. Abutment به ایمپلنت دندان متصل است. بافت لثه بسته شده است ، اما هنوز تمام نشده است.

در بعضی موارد ، هنگام ایمپلنت پشت، abutment به پشت فلزی ایمپلنت دندان وصل می شود. این بدان معنی است که شما به یک عمل جراحی اضافی احتیاج نخواهید داشت. از آنجا که خلط خارج از خط لثه وجود دارد ، با این وجود وقتی دهان خود را باز می کنید قابل مشاهده است و تا زمانی که دندانپزشک شما پروتز دندان را کامل کند، به این صورت خواهد بود. بعضی از افراد ظاهر آن را دوست ندارند و ترجیح می دهند که فرورفتگی در یک روش جداگانه قرار گیرد. بعد از گذاشتن پایه، جای عمل در لثه شما باید حدود دو هفته قبل از اتصال دندان مصنوعی بهبود یابد.

پرسش و پاسخ ایمپلنت

مراحل ایمپلنت چقدر طول میکشد ؟
مراحل ایمپلنت بسته به وضعیت استخوان و دهان شما دارد و اما به طور معمول حدود 1 الی 5 ماه در حالت غیر ایمپلنت فوری طول می کشد.
مراحل ایمپلنت دندان به ترتیب چیست ؟
1- گرفتن عکس ایمپلنت – 2- قرار دادن پایه ایمپلنت – 3- جوش خوردن پایه به استخوان – 4- قرار دادن اباتمنت و قالب گیری – 5- قرار دادن روکش ایمپلنت
مراحل قالب گیری ایمپلنت چگونه است ؟
پس جوش خوردن پایه و قراردادن اباتمنت ، از ناحیه ایمپلنت شما قالب گیری انجام می شود و قالب ها به لابراتور ارسال می شود و پس آماده شدن بر روی ایمپلنت شما قرار داده می شود .
چه مدت بعد از کشیدن دندان باید ایمپلنت کرد ؟
اگر دندان شما دارای عفونت باشد ، شما باید صبر کنید تا عفونت برطرف شود ولی در حالت عادی میتوان بعد از گذشت 20 روز ایمپلنت را قرار داد. برای اطلاعات بیشتر به مقاله مراجعه کنید.

مراحل ایمپلنت دندان به ترتیب

مراحل ایمپلنت دندان به ترتیب
مراحل ایمپلنت دندان به ترتیب
  • گرفتن عکس ایمپلنت و مراجعه به متخصص ایمپلنت
  • بررسی وضعیت دهان و دندان شما و ارائه طرح درمان توسط پزشک
  • جراحی ایمپلنت و قرار دادن فیکسچر در استخوان
  • پس از جوش خوردن ایمپلنت مرحله قرار دادن هیلینگ است .
  • اتصال اباتمنت و قالب گیری و ارسال به لابراتور
  • قرار دادن روکش

مراحل قالب گیری ایمپلنت

روش قالب گیری ایمپلنت به این صورت است که پس از قرار گرفتن پایه در استخوان و جوش خوردن آن به اباتمنت مرحله روکش و قالب گیری آغاز می شود . دکتر پس چک کردن وضعیت ایمپلنت شما ، برای شما قالب گیری انجام میشود . بهتر است اینکار توسط متخصص پروتز های دندانی برای شما انجام دهد .

مراحل قالب گیری ایمپلنت

پس از انجام قالب گیری ، قالب ها به لابراتور ارسال می شود و روکش شما ساخته می شود . روکش های میتوانند از جنس ها و مدل های متفاوتی ساخته شود. پس آماده شدن آن به دندانپزشکی شما ارسال می شود و بر روی ایمپلنت شما سوار می شود.

مدت زمان قالبگیری ایمپلنت چه قدر است؟

به طور دقیق نمی توان گفت که قالب گیری شما چه مقدار زمان میبرد و به عوامل مختلفی بستگی دارد. اما به یک جلسه قالب گیری و یک جلسه اتصال آن به ایمپلنت نیاز دارد .

مراحل ایمپلنت دندان چقدر طول می کشد؟

مراحل ایمپلنت

طول درمان ایمپلنت به فاکتور های مختلفی اعم از وضعیت دهان و دندان بیمار ، نیاز به پیوند استخوان و سینوس لیفت ، فوری یا غیر فوری بودن ایمپلنت بستگی دارد. طول مدت جراحی ایمپلنت حدود نیم ساعت طول می کشد اما چند هفته نیاز دارد تا به استخوان فک جوش بخورد و اباتمنت و روکش بر روی آن قرار بگیرد.

به طور متوسط ایمپلنت در صورت غیر فوری بودن از بین 4 هفته تا 8 هفته به طول می انجامد.

در صورتی که ناحیه بی دندانی دارای عفونت باشد ، پزشک به بیمار آنتی بیوتیک تجویز می کند و تا درمان نشدن عفونت درمان ایمپلنت انجام می شود. در صورتی که بیمار احتیاج به عمل سینوس لیفت یا پیوند استخوان داشته باشد ، بسته به وضعیت و شدت جراحی می تواند جراحی ایمپلنت را به تعویق بیندازد.

مراحل ایمپلنت فوری

همانطور که در بالا درباره مراحل ایمپلنت های معمولی گفتیم ، ایمپلنت های فوری نیز از لحاظ مراحل شباهت های بسیای نسبت به آن ها دارد و دارای اندکی تفاوت است. در ایمپلنت های فوری ابتدا باید یک پایه ایمپلنت های فوری استفاده کنید. این نوع پایه ها با سرعت بسیار بالاتری به استخوان فک جوش می خورد.

روند مراحل جراحی ایمپلنت فوری ، مانند ایمپلنت های ساده است اما احتیاجی به چند ماه صبر برای قرار دادن روکش نیست. در ایمپلنت های فوری روکش بعد از جراحی ایمپلنت بر روی آن قرار میگیرد.

مراحل کاشت دندان

دانستن مراحل کاشت دندان برای یک پزشک ضروری است. جراحی کاشت دندان روشی است که باعث جایگزینی ریشه های دندان با فلز، پست های پیچ مانند می شود و دندان های آسیب دیده یا مفقود شده را جایگزین دندان های مصنوعی می کند که بسیار شبیه به نمونه های واقعی عمل می کند. جراحی کاشت دندان می تواند جایگزین خوبی برای کاشت سطحی دندان باشد که در صورت عدم وجود ریشه های طبیعی دندان امکان ساخت دندان های مصنوعی یا جایگزینی دندان را فراهم نمی کند.

نحوه انجام عمل جراحی کاشت دندان بستگی به نوع کاشت و وضعیت استخوان فک شما دارد. جراحی کاشت دندان ممکن است چندین روش را شامل شود. فایده اصلی کاشت ، پشتیبانی کامل از دندانهای جدید شماست – فرایندی که استخوان نیاز به محکم در اطراف کاشت دارد. از آنجا که این بهبودی استخوان نیاز به زمان دارد ، این روند می تواند ماه ها طول بکشد.

ایمپلنت دندان چگونه انجام می شود؟

همانطور که از قبل بیان کردیم مراحل ایمپلنت دندان در واقع چگونگی ایمپلنت دندان را بیان می کند. ایمپلنت دندان با جراحی در استخوان فک شما قرار می گیرد، جایی که به عنوان ریشه دندان های از دست رفته خدمت می کند. از آنجا که تیتانیوم موجود در ایمپلنت ها با استخوان فک شما به هم می پیوندد، ایمپلنت ها تکان نمی خورند و ثابت می مانند. دقیقا شبیه به دندان های شما عمل می کنند، کمی صدا ایجاد می کنند ولی به هیچ وجه پوسیده نمی شوند.

به طور کلی ، اگر شما: یک یا چند دندان از دست رفته داشته باشید. یک فک داشته باشید که رشد کامل داشته باشد. استخوان کافی برای تأمین ایمپلنت یا داشتن پیوند استخوانی داشته باشید. بافت های دهانی سالم داشته باشید. شرایط سلامتی بدی نداشته باشید که بر بهبود استخوان تأثیر بگذارد. ایمپلنت ها مدت زمان طولانی قادرند برای شما کار کنند.

روند برنامه ریزی برای ایمپلنت دندان ممکن است متخصصان مختلفی را شامل شود ، از جمله پزشک متخصص در شرایط دهان ، فک و صورت (جراح دهان و فک و صورت) ، دندانپزشک متخصص در درمان سازه هایی که از دندان ها پشتیبانی می کند، مانند لثه ها و استخوان ها. پریودنتیست، دندانپزشکی است که دندان مصنوعی را طراحی و متناسب می کند (متخصص پروتز) یا گاهی اوقات متخصص گوش و حلق و بینی.

قرار دادن ایمپلنت دندان

در حین جراحی برای قرار دادن ایمپلنت دندان ، جراح دهان شما برای باز کردن لثه، در بخش استخوان برش ایجاد می کند. سوراخ ها به استخوان حفر می شوند که در آن قسمت فلزی ایمپلنت دندان قرار می گیرد. از آنجایی که این قسمت به عنوان ریشه دندان عمل می کند، در اعماق استخوان کاشته می شود.

در این مرحله، شکافی وجود دارد که دندان شما از دست می رود. در صورت لزوم می توان یک نوع پروتز جزئی موقت را برای ظاهر خوب قرار داد. می توانید این پروتز را برای تمیز کردن و در حالی که خواب هستید در بیاورید.

چه مدت بعد از کشیدن دندان باید ایمپلنت کرد

جواب این سوال بستگی به وضعیت استخوان و دهان و نوع ایمپلنت شما دارد . اگر دندان شما دارای عفونت باشد دکتر به آنتی بیوتیک تجویز میکند و مدت زمانی تعیین می کند تا عفونت شما برطرف بشود . همچنین اگر ایمپلنت شما فوری باشد ، مدت زمان کمتری بعد از کشیدن دندان با بررسی دکتر می توانید ایمپلنت خود را قرار دهید.

مراحل ایمپلنت چقدر طول میکشد

مراحل ایمپلنت دندان به فاکتورهای مختلفی اعم از نوع ایمپلنت ، نیاز پیوند استخوان یا خیر ، عفونت داشتن یا نداشتن بستگی دارد.

ایمپلنت های معمولی به طور متوسط از بین 1 الی 3 ماه طول می انجامد. در صورتی که نیاز به پیوند استخوان یا عفونت وجود داشته باشد ، 20 روز به طول درمان اضافه می شود.

طول درمان نیز در ایمپلنت های فوری متفاوت است و طول درمان آن بین 1 روز الی 1 هفته به طول انجامد.

چه مدت بعد از کشیدن دندان باید ایمپلنت کرد

بعد از کشیدن دندان باید هر چه سریع تر ایمپلنت دندان انجام شود و اگر فاصله کشیدن دندان زیاد شود ممکن است باعث تحلیل استخوان شود. در بعضی موارد دکتر با بررسی وضعیت استخوان ، لثه و وجود عفونت یا خیر بلافاصله بعد از کشیدن دندان ، ایمپلنت را انجام می دهد.

اما به طور متوسط حدودا بعد از 10 الی 20 روز بعد از کشیدن دندان ، ایملپنت انجام می شود تا اگر عفونتی وجود دارد از بین برود.

مقالات محبوب

هزینه ایمپلنت دندان

در این مقاله می توانید با قیمت انواع ایمپلنت دندان اعم از دیجیتال، کامل، فوری آشنا شوید و همچنین از شرایط اقساط مرکز ایمپلنت نیز مطلع شوید.

هزینه لمینت دندان

لمینت دندان بهترین درمان برای زیباسازی طرح لبخند شناخته می شود و به شما لبخند هالیوودی را هدیه می دهد. اگر قصد انجام لمینت دندان را دارید با ما همراه باشید تا از هزینه لمینت دندان و پاسخ به سوالات هر واحد لمینت چقدر است ؟ ، لمینت واحدی چند؟ مطلع شوید.

هزینه کامپوزیت دندان

کامپوزیت دندان یک درمان زیبایی محبوب است که به وسیله آن می توانید یک لبخند زیبا و بدون نقص داشته باشید. در این مقاله به بررسی کامل قیمت کامپوزیت دندان می پردازیم. با ما همراه باشید تا قبل از انجام کامپوزیت دندان با تمام مواردی که باید در نظر بگیرید، آشنا شوید.

قیمت ایمپلنت فول موس و کامل

در صورتی که تمام دندان های یک فک یا دو فک خود را از دست داده اید، ایمپلنت کامل برای شما مناسب می باشد. در این مقاله به بررسی قیمت انواع ایمپلنت کامل می پردازیم.

قیمت ایمپلنت دیجیتال

در ایمپلنت دیجیتال از عکس و فناوری های سه بعدی برای موقعیت یابی دقیق استخوان و عصب ها استفاده می شود و این شبیه سازی باعث دقت بالای کاشت ، حداقل ریسک ، برش و خونریزی شود.

قیمت ایمپلنت کره ای

ایمپلنت های کره ای یکی از انواع ایمپلنت هایی هستند که در کنار کیفیت خوب، هزینه بسیار مناسبی دارند و در این مقاله می توانید با قیمت انواع برند ایمپلنت کره ای آشنا شوید.

    دیدگاه ها

ثبت دیدگاه

مشاوره مجازی رایگان

Blank Form (#3)

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز ایمپلنت می باشد.