افرادی عادت سیگار کشیدن را دارند و می خواهند ایمپلنت انجام دهند ، حتما شنیده اند که سیگار کشیدن ، درصد موفقیت درمان ایمپلنت را پایین می آورد و حتما این سوال برای آنها پیش آمده است که افرادی که سیگار می کشند میتوانند درمان ایمپلنت انجام دهند . در این مقاله قصد داریم رابطه سیگار و ایمپلنت را بررسی کنیم.

استعمال سیگار بر روی درمان کاشت دندان تأثیر منفی می گذارد بیمارانی که سیگار می کشند با قبل از درمان کاشت ایمپلنت معالجه می کند.
سیگار کشیدن به مدت طولانی است جدا از اینکه بر روی درمان ایمپلنت تاثیر می گذارد ، مشکلات دیگر از جمله بیماری پریودنتال یا بیماری لثه ، تحلیل استخوان استخوان ، از بین رفتن بافت ، لک شدن دندان و نارسایی ایمپلنت می شود . سیگار و ایمپلنت به هیچ وجه در کنار هم توصیه نمی شود .
نشان داده شده است که نیکوتین موجود در تنباکو باعث کاهش جریان خون در دهان می شود. سیگار کشیدن به دلیل بالاتر بودن درجه حرارتهای ایجاد شده در فک بالا می تواند از سیگار بدتر باشد. استعمال دخانیات نه تنها برای ایمپلنت ها مضر است بلکه برای کارهای پل معمولی نیز بد است.
در حالی که افراد سیگاری در مراقبت از ایمپلنت های دندانی چندین چالش افزوده اند ، نگهداری مناسب هنوز می تواند به لبخندی منتهی شود.
اثرات سیگار بر روی ایمپلنت
به دلیل تأثیر مضر نیکوتین ، تنباکو و دود ، جراحی کاشت دندان هر سیگاری می تواند عارضه یا مشکلاتی ایجاد کند یا حتی باعث نارسایی ایمپلنت شود. اثراتی که سیگار بر روی ایمپلنت می گذارد می تواند به موارد زیر اشاره کرد:
دود باعث صدمه به لثه ها و استخوان های اطراف می شود: دود سیگار بافتهای دهانی موجود در قسمت داخلی دهان شما را سوزانده و حتی می تواند به غدد بزاقی آسیب وارد کرده یا مسدود کند و این باعث خشکی دهان می شود. کمبود بزاق می تواند منجر به پوسیدگی دندان و بیماری لثه شود – تضعیف استخوان و لثه هایی که از لانه های شما پشتیبانی می کنند.
نیکوتین – چه از طریق سیگار و چه از طریق نیکوتین وارد شده – جریان اکسیژن و خون را به استخوان و بافت دهان محدود می کند. از آنجا که برای بهبودی به این اکسیژن و جریان خون اضافی احتیاج دارید ، قرار گرفتن در معرض نیکوتین باعث کاهش سطح دفاعی سیستم ایمنی بدن و توانایی های بهبودی کلی بدن می شود.
دخانیات و نیکوتین مانع از جوش خوردن استخوان با ایمپلنت می شوند: نه تنها جریان خون و اکسیژن باعث کاهش توانایی التیام صحیح نمی شود بلکه می تواند بر تجمع همبستگی – همجوشی با هم پیوند شما و استخوان اطراف آن نیز تأثیر بگذارد. آزمایشات بالینی نشان داده است که افراد سیگاری در مقایسه با افراد غیر سیگاری در معرض خطر بیشتری برای نارسایی استخوان تجمع هستند.
مانند هر عمل جراحی ، برای اطمینان از بهترین شانس موفقیت – مانند تنظیم غذا ، نوشیدن و سیگار کشیدن ، باید از دستورالعمل های قبل و بعد از عمل جراح دندانپزشک خود پیروی کنید.
اگرچه توصیه می شود تا حد امکان قبل از عمل جراحی سیگار را متوقف کنید ، توصیه می شود حداقل یک یا دو هفته قبل از عمل خود این عادت را ترک کنید.
چه مدت طول می کشد تا شما بتوانید بعد از عمل جراحی کاشت سیگار کشید ، اما ممکن است متغیر باشد ، اما به طور کلی توصیه می شود دو تا سه ماه صبر کنید تا بهترین شانس تجمع پیدا کند.

در چند روز اول بعد از عمل ، بدن شما لخته های خون ایجاد می کند که از ورود مواد غذایی و باکتری ها به محل جلوگیری می کند. اقداماتی مانند استنشاق دود ، تف یا مکیدن روی نی می تواند این لخته های خون را شل کرده و باعث خشک شدن شود .
افراد سیگاری قبلی نسبت به افراد سیگاری فعلی خطر پریودنتیت کمتری دارند. ترک سیگار منجر به بهبود سلامت پریودنتال می شود و شانس بیماران را برای ایمپلنت موفقیت آمیز بهبود می بخشد .
نتیجه
هر کدام از دوره های درمانی تصمیم به پیگیری داشته باشند ، در صورت ادامه ی استعمال سیگار در طی یا بعد از دوره بهبودی درمانی ، می توانند انتظار بهبودی کندتر و احتمال بیشتر نارسایی را داشته باشند. اگر بیماران سه تا چهار هفته قبل از قرار دادن ایمپلنت سیگار کشیدن را متوقف کرده و در طول دوره بهبود از دود سیگار بمانند ، نتایج ممکن است بهبود یابد. بعضی از دندانپزشکان کاشت دندان را در افراد سیگاری قرار می دهند ، اما این بیماران باید از افزایش خطر احتمالی آنها آگاه باشند.
بسیاری از بیماران سیگاری ما از درمان کاشت به عنوان فرصتی برای ترک سیگار استفاده کرده اند.