انواع ایمپلنت دندان ( پایه ، برند ، سیستم و روکش + فیلم )

انواع ایمپلنت بر اساس نوع کاشت، جنس، برند، نوع اتصال، روکش و نحوه اجرا با هم متفاوت هستند. برخی از ایمپلنت ها به صورت یک مرحله ای و در قالب دیجیتالی اجرا می شوند. برخی دیگر از ایمپلنت ها به صورت دو مرحله ای هستند. ایمپلنت های فوری گزینه خوبی برای دندان های جلو خواهد بود. برندی که برای اجرای ایمپلنت در نظر گرفته می شود بسیار مهم است. بنابراین چه خوب است اطلاعاتمان در خصوص ایمپلنت های معمولی، دیجیتالی، فوری و … تکمیل باشد تا بتوانید تصمیم هوشمندانه ای بگیریم.

انواع ایمپلنت دندان
انواع ایمپلنت دندان

فیلم انواع ایمپلنت

امروزه ایمپلنت های ندانی به عنوان بهترین درمان برای دندان از دست رفته شناخته می شوند و انواع ایمپلنت دندانی مختلفی وجود دارند که هر کدام مزایا و معایب مخصوص به خود را دارند.

فیلم انواع ایمپلنت دندان

انواع ایمپلنت دندان

ایمپلنت های دندانی همواره در حال پیشرفت هستند و هر کدام از آنها برای کاربرد خاصی تولید شده اند. ایمپلنت های دندانی از نظر نوع کاشت ، برند ، کشور سازنده و روکش با یکدیگر دارای تفاوت بسیاری هستند و انواع ایمپلنت دندان را تشکیل می دهند.

انواع ایمپلنت دندان چیست ؟

انواع ایمپلنت دندان متفاوتی از نظر برند و روکش وجود دارد اما انواع ایمپلنت از نظر کاشت شامل ایمپلنت های معمولی – ایمپلنت فوری – ایمپلنت دیجیتال – اوردنچر – بریج بر پایه ایمپلنت – مینی ایمپلنت می باشد.

انواع ایمپلنت دندان بر اساس نوع کاشت

ایمپلنت های معمولی
همان ایمپلنت دندانی رایج هستند که در درون استخوان فک قرار داده می شود و پس از حدود 3 الی 6 ماه به استخوان فک جوش می خورند.
ایمپلنت فوری
این نوع ایمپلنت ها سرعت جوش خوردن بیشتری به استخوان فک دارند و طول درمان در این نوع ایمپلنت ها بسیار کمتر می باشد.
ایمپلنت دیجیتال
در این نوع ایمپلنت با استفاده تجهیزات و ابزار های دیجیتال جراحی ایمپلنت در کمترین برش ، خونریزی و درد انجام می شود و درصد موفقیت بالاتری دارند.
اوردنچر
این نوع ایمپلنت ها جایگزین دندان های مصنوعی سنتی هستند و دست دندان ها بر روی پایه ایمپلنت دندان قرار میگیرند.
بریج بر پایه ایمپلنت
بریج های دندانی سابق نیروی تکیه گاه خود را از دندان های طبیعی می گرفتند اما در این نوع ایمپلنت بریج بر روی پایه ایمپلنت قرار می گیرد.
مینی ایمپلنت
مینی ایمپلنت ها همان ایمپلنت با سایز کوچک هستند و شما را از برخی پیوند های استخوان خلاص می کند.

انواع ایمپلنت دندان بر اساس کشور سازنده

ایمپلنت آمریکایی
کشور آمریکا یکی از صنعت های پیشرو در صنعت تجهیزات پزشکی رو دارا می باشد و ایمپلنت های این کشور نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد.
ایمپلنت سوئیسی
ایمپلنت های سوئیسی از ایمپلنت با کیفیت بالا و قیمت مناسب به نسبت ایمپلنت های آمریکایی هستند و به علت کیفیت بالای خود محبوبیت ویژه ای در جهان دارند.
ایمپلنت های اروپایی
امروزه کشور های مختلفی به ساخت ایمپلنت دندان می پردازند و ایمپلنت های اروپایی به طور کلی از کیفیت خوبی برخوردار می باشد و برخی کشور های محبوب سازنده ایمپلنت در اروپا شامل آلمان ، فرانسه ، ایتالیا و …………………….
ایمپلنت های کره ای
ایمپلنت های کره ای امروزه پیشرفت چشم گیری داشته اند و کیفیت مناسبی دارند. همچنین ایمپلنت های کره ای به علت اقتصادی بودن قیمت آن ها ، از محبوبیت زیادی برخوردار هستند.

انواع ایمپلنت دندان بر اساس برند

ایمپلنت اشترومن
ایمپلنت اشترومن یکی از مشهورترین ایمپلنت در جهان می باشد و بسیاری از ایمپلنت های سوئیسی شهرت خود را مدیون اشترومن می باشند. ایمپلنت اشترومن دارای تکنولوژی ساخت و کیفیت بسیار بالایی می باشد.
ایمپلنت زیمر
ایمپلنت زیمر یکی از بهترین کارخانه ایمپلنت سازی آمریکا می باشد که این شرکت به کیفیت بالای محصولات خود معروف است.
ایمپلنت نئودنت
ایمپلنت نئودنت یک ایمپلنت سوئیس بزریلی شناخته می شود که کارخانه سازنده آن در کشور برزیل قرار دارد. این شرکت توسط اشترومن خریداری شده است.
ایمپلنت بایوتم
ایمپلنت های بایوتم یکی از دسته ایمپلنت های کره ای می باشد که دارای کیفیت بالایی نسبت به قیمت خود می باشد.
ایمپلنت اوستم
ایمپلنت اوستم نیز یکی دیگر از انواع ایمپلنت کره ای می باشد که موفق به کسب گواهینامه های FDA و CE شده است .
ایمپلنت مگاژن
مگاژن یکی از ایمپلنت های معروف کره ای می باشد که فعالیت خود را از سال 2002 آغاز کرده است و کیفیت مناسبی را دارا می باشد.
ایمپلنت جنرال
ایمپلنت جنرال یکی از انواع ایمپلنت های آلمانی می باشد که فعالیت خود را سال 1993 آغاز کرده است.
ایمپلنت ای سی ایکس
یکی از معروف ترین ایمپلنت های آلمانی ایمپلنت ای سی ایکس می باشد که فعالیت خود را از سال 2004 آغاز کرده است که کیفیت و قیمت بسیار مناسبی را دارا می باشد.

انواع ایمپلنت دندان بر اساس روکش

روکش پی اف ام
روکش پی اف ام ترکیب فلز و چینی می باشد که از قیمت مناسبی برخوردار می باشد.

روکش زیرکنیا
روکش زیرکنیا یکی از روکش های تمام سرامیک محسوب می شود و زیبایی و استحکام بالایی را دارد می باشد.
روکش ایمکس
روکش های ایمکس نیز یکی از دیگر از روکش های تمام سرامیک می باشد که جنس آن از لیتیوم دی سیلیکات می باشد و به علت زیبایی ، استحکام و طول عمر بالا دارای طرفداران بسیاری زیادی می باشد.

انواع ایمپلنت های معمولی

پروسه انواع ایمپلنت معمولی، در چندین مرحله صورت می گیرد. گاه نیاز به دو عمل جراحی و همینطور بخیه زدن و برش لثه است. برای انجام ایمپلنت معمولی نیاز است که جای دندان کشیده شده کاملاً بهبود یافته باشد و شاید ماه ها طول بکشد. به طور کلی در این روش پزشک، وضعیت لثه و استخوان فک و … را بررسی می کند تا مشخص شود که شرایط دندان به چه صورت است.

انواع ایمپلنت معمولی
انواع ایمپلنت معمولی

انواع ایمپلنت معمولی پایه ای از جنس تیتانیوم دارد. این پایه در داخل استخوانی که از تاج دندان پشتیبانی می کند قرار می گیرد. در صورت مراقبت از درست از آن تا آخر عمر دوام خواهد داشت. زمانی که انواع ایمپلنت در استخوان فک بیمار قرار می گیرد، برای بهبود نیاز به پروسه 3 الی 6 ماهه است. در واقع باید بستر لازم برای تاج دندانی فراهم شود تا بتواند از پایه ایمپلنت پشتیبانی کند.

ی

قیمت ایمپلنت دندان

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره قیمت انواع ایمپلنت دندان میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید.

قیمت ایمپلنت دندان

در بررسی انواع ایمپلنت، قوانین علمی در نظر گرفته شده است. مثلاً دندانپزشک می بایست به مدت سه ماه برای جوش خوردن ایمپلنت در فک پایین منتظر بماند و همینطور شش ماه در برای فک بالا صبر کند. این رویکرد سبب می شود تا ساختار جدید دندان شکل بگیرد.

انواع ایمپلنت فوری

هر یک از انواع ایمپلنت، شرایط خاص خود را دارند. اما به طور کلی ایمپلنت جایگزین دندان های از دست رفته هستند. ایمپلنت فوری از نظر تکنیک کارگزاری متفاوت از ایمپلنت معمولی است. البته نیاز است که طول و عرض استخوان مناسب باشد و همینطور تراکم استخوان نیز سنجیده شود. در صورتی که وضعیت استخوان فک مناسب باشد نیاز نیست که سه ماه برای ایمپلنت معمولی صبر کنید، شما می توانید ایمپلنت فوری را انتخاب نمایید.

در این روش در روز جراحی از پروتز موقت استفاده می شود. سپس با گذشته وره سه الی پنج ماهه از پروتز فاینال استفاده شده و جایگزین می شود. مزیتی که پروتزهای موقت دارند این است که از جنس فلز یا پرسلن تشکیل نشده اند. جنس این پروتزها سبک و پلاستیکی است. در واقع این پروتزها فشار کمتری به ایمپلنت وارد می کنند و اجازه می دهند تا ایمپلنت کاملاً جوش بخورد. برای اجرای انواع ایمپلنت فوری نیاز است که وضعیت استخوان فک بتواند 60 نیوتن فشار را تحمل کند.

ایمپلنت فوری
ایمپلنت فوری

این روش بیشتر برای دندان های جلو کاربرد دارد تا چهره بیمار نازیبا نباشد. برای دندان های عقب یا دندان های کرسی، زمانی از انواع ایمپلنت فوری استفاده می شود که نیاز به کار گروهی باشد. به طور کلی برای یک دندان عقب فشار 60 نیوتن منطقی نخواهد بود.

از دیگر مزایای ایمپلنت فوری، قابلیت سایش است. این قابلیت سبب می شود که فشارهای ایجاد شده به خود پروتز وارد شوند و در نهایت ریشه دندان آسیبی نبیند. در واقع نباید هیچ نوع حرکتی روی ایمپلنت وجود داشته باشد. ایمپلنت فوری زمانی استفاده می شود که تعداد زیادی دندان مجاور هم از دست رفته باشد. همینطور یک فک کاملاً بی دندان باشد. در این صورت در همان روز جراحی، از پروتز موقت استفاده می شود. 

 انواع ایمپلنت دیجیتال

انواع ایمپلنت وجود دارد که هر یک شرایط خاص خود را دارند. اما با توجه به پیشرفت تکنولوژی ایمپلنت دیجیتال جای مدل های معمولی یا سنتی را گرفته اند. این سبک از ایمپلنت ها به واسطه ابزار جدید و نرم افزار های سه بعدی، با حداقل برش صورت می گیرد. به طور کلی ایمپلنت دیجیتال سبب می شود که میزان درد و خونریزی به حداقل برسد.

ایمپلنت دیجیتال
دیجیتال ایمپلنت

پایه های ایمپلنت می بایست با دقت بالایی در داخل فک قرار بگیرند. نام دیگری که برای این روش ایمپلنت در نظر گرفته می شود، عمل جراحی پیوند ناوبری است. در این روش ایمپلنت از یک شبیه ساز رایانه ای سه بعدی استفاده می شود. این نرم افزار وضعیت استخوان و وضعیت عصب را ارزیابی می کند. با این اطلاعات، دندانپزشک تشخیص می دهد که برش های لازم می بایست در کدام بخش ها صورت بگیرد. عمل جراحی کاشت دیجیتال سبب می شود تا کوچکترین برش روی دندان ایجاد شود. این روش در مقایسه با جراحی سنتی کاشت ایمپلنت درد کمتری خواهد داشت.

در بررسی قیمت انواع ایمپلنت، ایمپلنت دیجیتال معمولاً گرانتر است. در این روش از تجهیزات خاص و تخصص ویژه ای استفاده می شود. مراحل انجام کار به طور کلی به دو بخش تقسیم می شود. در بخش اول بیمار عکس های مورد نیاز خود را تهیه می کند. دندانپزشک وضعیت کامل فک و ناحیه بی دندان را به شکل دیجیتال بررسی می کند. سپس به واسطه بی حسی شکاف کوچکی در لثه ایجاد شده و پزشک می تواند به استخوان دسترسی داشته باشد. در نهایت نیز پایه ایمپلنت در داخل فک قرار می گیرد. در این روش نیازی به بخیه نیست. بیمار 9 الی 12 هفته صبر می کند تا ایمپلنت به استخوان فک جوش بخورد.

اوردنچر (انواع ایمپلنت)

اگر به دنبال روش ارزانتر از ایمپلنت دیجیتال هستید، اوردنچر گزینه مناسبی بوده و استحکام قابل قبولی نیز دارد. اوردنچر روی پایه های ایمپلنت قرار می گیرند. این روش مشکلات لقی دندان را ندارد. این روش به طور کلی مشکل لق بودن دندان های مصنوعی در دهان را بر طرف می سازد. یعنی نوعی پروتز کامل در استخوان فکر و روی تعدادی پایه قرار می گیرد. در نهایت نیز روکش دندانی روی آن قرار گرفته و نمای مناسبی ایجاد می کند.

اگر بخواهیم انواع ایمپلنت را از نظر قدرت جویدن بررسی کنیم. در روش اوردنچر قدرت جویدن بستگی به تعداد پایه ها دارد. اما ایمپلنت دیجیتال بهترین قدرت جویدن را فراهم می سازد.

اوردنچر
اوردنچر

مقایسه هزینه انواع ایمپلنت مشخص می کند که اوردنچر به طور کلی هزینه کمتری در بر می گیرد. اما استحکام آن قابل قبول است. کم بودن هزینه این روش به دلیل تعداد پایه های کمتر است. در انواع ایمپلنت دیجیتال تعداد پایه ها بیشتر است و این موضوع به نوبه خود سبب افزایش هزینه می شود. دقت کنید که قدرت تکلم که در روش ایمپلنت دیجیتال و چه اوردنچر، عالی بوده و مشکلی ایجاد نمی کند. در هر دو روش از تحلیل استخوان فک جلوگیری می شود و در این راستا نیز مشکلی دیده نمی شود.

اوردنچرها را می توان هم روی انواع ایمپلنت اجرا کرد و هم روی دندان های سنتی! اما به طور کلی اگر این روش روی پایه های ایمپلنت اجرا شود قطعاً از نظر استحکام شرایط بهتری دارد. اوردنچر به دو تکیه گاه متصل است. به این ترتیب به خوبی نگهداری می شود. این روش از ثبات بیشتری به نسبت پروتزهای متحرک برخوردار هستند. اوردنچر ها پروتز رزینی هستند که با دندان های اکریلیک ترکیب شده اند. این روال سبب می شود که مقاومت کار بیشتر شود.

انواع بریج بر پایه ایمپلنت

بریج بر پایه ایمپلنت مانند بریج دندان معمولی است. با این فرق که بجای نصب روی دندان طبیعی، روی ایمپلنت قرار می گیرد. در واقع شرایط کار به این صورت است که یک ایمپلنت در داخل استخوان فک جایگزین یکی از دندان های از دست رفته می شود. سپس از روکش دندان متصل به دندان مصنوعی استفاده می شود. اگر شما بیش از یک دندان خود را از دست داده باشید، می توانید از این روش استفاده کنید. گاه دندانپزشک نگران فشار زیادی است که بر روی چند ایمپلنت تکی وارد می شود، در این صورتی نیز بریچ نجات دهنده خواهد بود. کسانی که دندان قروچه دارند یا دندان های خود را بیش از اندازه روی هم فشار می دهند، احتمال اینکه دچار شل شدن ایمپلنت باشند، بسیار زیاد خواهد بود. بریج بر پایه ایمپلنت فشار روی ایمپلنت را کاهش داده یا سرشکن می کند.

بریج بر پایه ایمپلنت
بریج بر پایه ایمپلنت

در بررسی انواع ایمپلنت، اگر ایمپلنت در کنار دندان طبیعی جایگذاری شده باشد، نیاز است که سلامت لثه تضمین شده باشد. گاه دیده می شود که استخوان فک برای کاشت ایمپلنت مناسب نیست به این ترتیب نیاز به تقویت و بازسازی استخوان است. کار از طریق پیوند استخوان یا افزایش استخوان پیش می رود. کارایی ایمپلنت بر پایه بریج دندان زمانی رخ می دهد که استخوان فک برای پشتیبانی از ایمپلنت مناسب نباشد. همینطور اگر موقعیت آن مناسب در نظر گرفته نشده باشد یا حفره سینوس بیش از اندازه نزدیک باشد نیز ایمپلنت بر پایه بریج دندان گزینه خوبی خواهد بود.

مینی ایمپلنت (انواع ایمپلنت سایز کوچک)

هر یک انواع ایمپلنت را تا به امروز بررسی کردیم. حال نوبت به مینی ایمپلنت است. این روش به طور کلی از نظر ساختاری شبیه به ایمپلنت معمولی است. اما سایز کوچکتری دارد. در واقع مشابه با سایز یک خلال دندان است. مینی ایمپلنت ها از تکنیک های جدیدتری نسبت به انواع ایمپلنت معمولی استفاده می کنند. در کم و کاستی های ایمپلنت معمولی توسط این ایمپلنت ها از بین می رود. میزان درد و خونریزی مینی ایمپلنت ها کمتر است. مینی ایمپلنت ها اگر به درستی و طبق استاندارد کاشته شوند، عمر و موفقیت بالایی دارند. بررسی ها نشان می دهد که دوام این روش ایمپلنت، تا 12 سال اعلام شده است. دقت کنید که قدرت جویدن با مینی ایمپلنت شاید به خوبی انواع ایمپلنت دیجیتال نباشد. اما به طور کلی پروسه درمان آن با پیچیدگی کمتری همراه است. درد و خونریزی کمتری به همراه دارد. دوره نقاهت آن نیز کمتر است. روش کم تهاجمی محسوب می شود و زمان بهبودی آن نیز کوتاه تر است.

مینی ایمپلنت
مینی ایمپلنت

این روش شما را از پیوند استخوان ها بی نیاز می سازد و به طور کلی هزینه مینی ایمپلنت به نسبت ایمپلنت دیجیتال کمتر است. کاربرد انواع ایمپلنت از نوع mini معمولاً برای کسانی که دارای دندان های کوچکی هستند و یا قصد دارند دندان های جلوی خود را تعویض کنند دیده می شود. همینطور این روش برای تعویض دندان مولر مورد استفاده قرار می گیرد. اگر دندان ها در یک فضای باریک قرار داشته باشند نیز این روش اثربخشی خوبی خواهد داشت.

انواع برند ایمپلنت

حال که انواع ایمپلنت را شناختیم و با عملکرد هر یک آشنا شدیم، وقتش رسیده تا در مورد برندهای خوب ایمپلنت اطلاعات بیشتری داشته باشیم.

انواع ایمپلنت کره ای

کشور کره در ساخت انواع ایمپلنت از بهترین متد روز دنیا استفاده کرده است. اگر بخواهیم انواع برند ایمپلنت کره ای را مثال بزنیم، osstem رتبه اول را به خود اختصاص می دهد. برند اوستم بسیار با کیفیت و یا تکنولوژی روز دنیا طراحی شده است. این برند به طور کلی در لیست 10 برند برتر کره ای شناخته شده است. دنتیوم برند دیگری از کره است که در ایران بسیار پرفروش است. جراحی این مدل ایمپلنت آسان است و قیمت مناسبی دارد. مگاژن از دیگر برندهای کره ای مشهور محسوب می شود. دی او از برندهای مشهور شرکت کره ای بوده و در ایران قیمت بالاتری دارد. این برند زیر مجموعه شرکت dsi محسوب می شود. قیمت انواع ایمپلنت کره ای بر اساس کیفیت و سبک اجرایی مشخص می شود و اثر بخشی خاص خود را دارد.

انواع ایمپلنت سوئیسی

انواع ایمپلنت فرانسوی با کیفیت بی نظیر و با قیمت مناسب عرضه شده است. اگر بخواهیم مشهورترین برند ایمپلنت سوئیسی را معرفی کنیم، باید به استرامان اشاره کنیم. این برند به طور کلی در جایگاه اول قرار گرفته است. پس از این برند نوبت به برند اشترامن است. برای ساخت این ایمپلنت از یک مهندسی دقیق استفاده شده است. به طور کلی قیمت این ایمپلنت بالا است. احتمال شکستن این برند کمتر است. برند ihde با سابقه طولانی خود توانسته از محصولات پرفروش محسوب شود. قیمت ایمپلنت های سوئیسی با برندهای اس ای سی و تی آر ای معمولاً گرانتر از سایر موارد محسوب می شوند. این ایمپلنت ها به طور کلی ایمنی بالا و زیبایی خاصی دارند.

انواع ایمپلنت آمریکایی

ایمپلنت های آمریکایی در کل دنیا شهرت دارند. این ایمپلنت ها به طور کلی از نظر کیفیت بی نظیر هستند. برند زیمر بیومت از برندهای مشهور آمریکایی در زمینه ساخت انواع ایمپلنت محسوب می شود. برای این برند از متدهای روز دنیا استفاده شده است. در این برندها از جنس تیتانیوم اعلا استفاده شده است و سازگاری بی نظیری با بدن انسان دارد. برند اینترالاک از لایه اکسید ضخیم و کلسیم فسفات استفاده کرده است. این برند به طور کلی فرآیند بهبودی کامل را فراهم می سازد. دوره نقاهت آن کوتاه است و برای افرادی که به دنبال بهترین نوع ایمپلنت هستند، پیشنهاد عالی محسوب می شود.

برند بایوهورایزنز از دسته برندهای مشهور برای ساخت ایمپلنت دندان محسوب می شود. این برندها به طور کلی وابسته به میکروکانال های مختلف هستند. روند استخوان سازی برای این ایمپلنت ها بی نظیر است و کیفیت و کارایی بالایی دارد. نوبل بیوکر از دسته برندهای مشهوری است که توانسته به واسطه مواد اولیه مرغوب خود بهترین گزینه محسوب شود. این برند از پایه مخصوصی برخوردار است و به طور کلی دو یا سه تاج دندان را شامل می شود. تری ای از دیگر انواع ایمپلنت آمریکایی محسوب می شود. این نوع ایمپلنت از تحلیل رفتن استخوان دندان جلوگیری می کند و البته که قیمت آن گران است. برند بیوسن مکس 2 برای دندان های فک بالا، سایزبندی قابل قبولی را فراهم می سازد. به این ترتیب این برند کارایی خوب خود از قیمت مناسبی نیز برخوردار است.

انواع ایمپلنت های آلمانی

کشور آلمان در زمینه ساخت ایمپلنت های مختلف بسیار عالی عمل کرده است. ایمپلنت های آلمانی به طور کلی از دسته ایمپلنت های فوری محسوب می شوند که برای استخوان های نرم و سخت مورد استفاده قرار می گیرند. ایمپلنت ها در رویکردهای تک مرحله ای و دو مرحله ای اجرا می شوند. ایمپلنت مدنتیکا از برندهای مشهور آلمانی محسوب می شود. این ایمپلنت به طور کلی نسبتاً گران قیمت است. اما مشکلی از نظر تحلیل استخوان ندارد. برند ایمپلنت بگو تجربه بالایی در در ساخت آلیاژ محسوب می شود. این برن به طور کلی کیفیت خوبی دارد و اجرای بی نظیری خواهد داشت. هزینه این ایمپلنت برند بگو، نسبتاً مناسب تر است. ایمپلنت آلمانی drs از ایمپلنت های خوب محسوب می شود اما قیمت گرانی دارد.

انواع ایمپلنت فرانسوی

انواع ایمپلنت فرانسوی با تنوع بالا و قیمت مناسب عرضه می شود. به طور کلی ایمپلنت های فرانسوی بسیار در ایران مورد استفاده قرار می گیرد. ایمپلنت Axiom از برندهای مشهوری محسوب می شود. این ایمپلنت ظاهری ساده دارد اما قطعات ان بسیار حرفه ای طراحی شده اند. از سوی دیگر برند idi نیز وجود دارد که تنوع بالایی دارد. شرکت یوروتکنیکا در فرانسه نیز ایمپلنت مخصوص با قیمت مناسب را عرضه کرده است. این شرکت خدمات پس از فروش خود را به بهترین نحو ارائه می دهد.

انواع سیستمهای ایمپلنت

وقتی صحبت از انواع سیستم های ایمپلنت می شود منظور همان سیستم های سوئیسی، کره ای، آلمانی و .. است. این سیستم ها سبب می شود که دست مراجعه کننده در انتخاب باز باشد. این انتخاب به طور کلی روی دوره درمان و هزینه تاثیر می گذارد. برای هر یک از این سیستم ها روال کار دندانپزشک فرق می کند. هر یک از انواع ایمپلنت، برندهای مخصوص به خود را دارند. به طور کلی در هر سیستم ایمپلنت بهتر است که بهترین برند انتخاب شود چون در غیر این صورت اثربخشی خاصی نخواهد داشت. دقت کنید که سیستم های آلمانی و کره ای بیشترین تقاضا را دارند و خوشبختانه سطح رضایت برای آنها بیش از 95 درصد اعلام شده است. در سیستم کره ای، برند دنتیس گزینه بی نظیری است.

انواع ایمپلنت هلندی وجود دارد و در این بین، برند داینا گزینه خوبی محسوب می شود. در سیستم آلمانی برند آرگون گزینه مناسبی است و اثر بخشی خاص خود را دارد.

انواع روکش ایمپلنت

روکشی که برای انواع ایمپلنت استفاده می شود مربوط به بخش تاح یا قسمت نهایی ایمپلنت است. در واقع روکش ها روی پایه قرار می گیرند. جنسی که برای روکش ایمپلنت در نظر گرفته می شود، زیرکونیا است. روکش ها توسط بخش فیکسچر در فک کار گذاشته می شوند. به طور کلی روکش هایی که برای انواع ایمپلنت استفاده می شوند، نسبت به هم متفاوت هستند.

انواع روکش ایمپلنت
انواع روکش ایمپلنت

روکش ایمپلنت از نوع PFM از نظر آلیاژ فلزات گرانبها ساخته شده است. روی این روکش از سرامیک استفاده می شود. سبک دیگری از روکش مطرح است که با فریم زیرکونیا مشخص می شود. در این روکش ها به جای آلیاژ از زیرکونیا استفاده می شود. زیرکونیا نقش بیس و فریم را ایفا می کنند. برای زیبایی بیشتر کار از سرامیک استفاده می شود. روکش ایمپلنت تمام زیرکونیا نیز وجود دارد که از جنس مخصوصی است. استحکام و زیبایی این روکش ها نیز به شکل قابل قبولی ارزیابی شده است.

به طور کلی روکشی که برای انواع ایمپلنت در نظر گرفته می شود به دو دسته مهم تقسیم می شود. دسته اول روکش CEMENTED نامیده می شود. در این روش در ابتدا اباتمنت به بدنه فیکسچر پیچ می شود و در نهایت محکم خواهد شد. سپس روکش روی اباتمنت به واسطه ابزار مخصوص چسبانده می شود. دسته دوم مشهور به Screw retained نامیده می شود. این روکش ها شامل بخش اباتمنت و فریم هستند و در کل با هم یکی محسوب می شوند و به شکل واحد استفاده می شوند. نحوه اتصال آنها نیز به شکل مستقیم است. از پیچ های اتصال دهنده در این راستا استفاده می شود. این روش عفونت کمتری داشته و بیماری لثه به همراه ندارد.

انواع جراحی ایمپلنت

جراحی انواع ایمپلنت به صورت یک مرحله ای، دو مرحله ای و فوری صورت می گیرد. در روش یک مرحله است برش کوچکی روی لثه داده می شود. این فناوری کمک می کند تا بیمار مجبور به انجام چندین عمل نباشد. ایمپلنت بلندتر مخصوص سبک یک مرحله ای است. به طور کلی در این روش پس از بخیه زدن بافت لثه، سر ایمپلنت نمایش داده می شود. پس از اینکه ماهها بهبودی ایجاد شد، تاچ ایمپلنت متصل می شود.

جراحی ایمپلنت به صورت دو مرحله ای نیز صورت می گیرد. در این روش پزشک پیچ کاشت دندان را در لثه قرار می دهد و در نهایت لثه بریده شده، بخیه زده می شود. پس از گذشت 4 الی 6 ماه بهبودی صورت می گیرد و ایمپلنت با استخوان جوش می خورد. سپس نیاز است که لثه مجدداً بریده شود. اباتمنت دنان و تاج در این مرحله نصب می شوند. دندان جدید پس از دو مرحله جراحی و کاشت می شود.

روش سوم که مشهور به جراحی فوری است، بیمار در همان روز به یک دندان موقت از مطب به منزل باز می گردد. در این روش نیاز به مقدار کافی از بافت استخوان خواهد بود و تراکم استخوان نیز اهمیت زیادی دارد. اگر از کاشت فوری برای جایگزینی دندان استفاده شود، دندان پزشک ارتفاع دندان را تنظیم می کند. این کار سبب می شود که نیروی جویدن برای بافت دندان مشکل ساز نشود.

تفاوت انواع ایمپلنت

ایمپلنت ها از نظر برند و کشور سازنده با هم فرق دارند که در بخش مربوطه راجع به آن صحبت شد. اما تفاوت انواع ایمپلنت از نظر شکل نیز مطرح است. مثلاً ایمپلنت های اندواستیل به صورت دو مرحله ای طراحی می شوند. این ایمپلنت ها به صورت مستقیم داخل استخوان فک قرار می گیرد. این ایمپلنت ها عملکرد مشابهی با بریج های دندانی دارند. همینطور ایمپلنت های ساب پریواستیل نیز وجود دارد که در لیست مدل های تک مرحله ای قرار می گیرد.

انواع ایمپلنت از نظر روش کاشت نیز با هم فرق دارند. مثلاً مدل اول ایمپلنت فرورونده است که به صورت پیچ با استخوان اجرا می شود. نوع دیگری ایمپلنت برسازی درون کاشتی است که از قالب فلزی برای ساخت آن استفاده می شود و زیر لثه قرار می گیرد.

انواع ایمپلنت از نظر نوع متصل کننده نیز با هم فرق دارند. ظاهر متصل کننده هایی که روی سر ایمپلنت قرار می گیرد با هم فرق دارد. ایمپلنت ها از نظر سبک متصل کننده در سه نوع شش ضلعی داخلی و خارجی دسته بندی می شوند.

بهترین نوع ایمپلنت

اگر به دنبال بهترین نوع ایمپلنت در ایران هستید، پیشنهاد ما به شما ایمپلنت های کره ای است. بهترین نوع ایمپلنت کره ای به واسطه متدهای روز دنیا اجرا می شوند و برند اوستم گزینه عالی است. به طور کلی اگر بخواهید با هزینه مناسب جایگزین خوبی برای دندان های خود پیدا کنید، این برند برای شما مناسب است. بهترین ایمپلنت سوئیسی در ایران با قیمت مناسبی عرضه می شود و خوشبختانه از نظر سیستم اجرایی نیز ابزارهای لازم فراهم شده است.

تفاوت انواع ایمپلنت بر اساس روکشی که برای آن اجرا می شود نیز خواهد بود. روکش های سرامیکی معمولاً رایج ترین روکشی های موجود در بازار هستند. این روکش ها رنگ سفید و زیبایی دارند و کاملاً مشابه با دندان واقعی طراحی شده اند. روکش های چینی جوش خورده به ایمپلنت نیز وجود دارد که از نظر ظاهر مشابه با نوع سرامیکی است. این مدل ها دوام بالاتری دارند. از سوی دیگر روکش آلیاژ طلا نیز وجود دارد که به سادگی دچار ترک خوردگی نمی شود. روکش های پایه فلزی مقاومت خوبی در برابر پوسیدگی دارند.

نتیجه گیری

در سال های اخیر ایمپلنت دندان در سبک های متنوعی ارائه شده اند. خوشبختانه برخی از سبک ها به قدری راحت هستند که دوره نقاهت کمتری دارند، این موضوع برای بیماران یک اتفاق بسیار خوب محسوب می شود. 

مقالات محبوب

هزینه ایمپلنت دندان

در این مقاله می توانید با قیمت انواع ایمپلنت دندان اعم از دیجیتال، کامل، فوری آشنا شوید و همچنین از شرایط اقساط مرکز ایمپلنت نیز مطلع شوید.

هزینه لمینت دندان

لمینت دندان بهترین درمان برای زیباسازی طرح لبخند شناخته می شود و به شما لبخند هالیوودی را هدیه می دهد. اگر قصد انجام لمینت دندان را دارید با ما همراه باشید تا از هزینه لمینت دندان و پاسخ به سوالات هر واحد لمینت چقدر است ؟ ، لمینت واحدی چند؟ مطلع شوید.

هزینه کامپوزیت دندان

کامپوزیت دندان یک درمان زیبایی محبوب است که به وسیله آن می توانید یک لبخند زیبا و بدون نقص داشته باشید. در این مقاله به بررسی کامل قیمت کامپوزیت دندان می پردازیم. با ما همراه باشید تا قبل از انجام کامپوزیت دندان با تمام مواردی که باید در نظر بگیرید، آشنا شوید.

قیمت ایمپلنت فول موس و کامل

در صورتی که تمام دندان های یک فک یا دو فک خود را از دست داده اید، ایمپلنت کامل برای شما مناسب می باشد. در این مقاله به بررسی قیمت انواع ایمپلنت کامل می پردازیم.

قیمت ایمپلنت دیجیتال

در ایمپلنت دیجیتال از عکس و فناوری های سه بعدی برای موقعیت یابی دقیق استخوان و عصب ها استفاده می شود و این شبیه سازی باعث دقت بالای کاشت ، حداقل ریسک ، برش و خونریزی شود.

قیمت ایمپلنت کره ای

ایمپلنت های کره ای یکی از انواع ایمپلنت هایی هستند که در کنار کیفیت خوب، هزینه بسیار مناسبی دارند و در این مقاله می توانید با قیمت انواع برند ایمپلنت کره ای آشنا شوید.

    دیدگاه ها

ثبت دیدگاه

مشاوره مجازی رایگان

Blank Form (#3)

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز ایمپلنت می باشد.