امکان ایمپلنت دندان در بارداری ( حاملگی ) وجود دارد ؟

بارداری یک مرحله مهم در زندگی مادران است که در طی آن بدن دچار تغییرات فیزیولوژیکی متعددی می شود. این تغییرات به طور بالقوه می تواند سلامت دهان و دندان مادران را به طریق مختلف تحت تاثیر قرار دهد. این پرسش که آیا ایمپلنت دندان در دوران بارداری امکان پذیر است یا خیر، برای زنانی که تجربه از دست دادن دندان را تجربه کرده اند و در دوران بارداری به دنبال کاشت دندان هستند، نگران کننده است.

ایمپلنت و بارداری

در حال حاضر، ایمپلنت های دندانی به عنوان یک راه حل پیشرو برای رفع از دست دادن دندان ها بوجود آمده اند و مزایایی مانند ترمیم زیبایی دندان، بهبود عملکرد جویدن و بهبود گفتار را ارائه می دهند.

در زمان بارداری معمولاً به علت خطرات احتمالی که ممکن است برای مادر و بچه به وجود بیاورد، پیشنهاد می شود ایمپلنت دندان بعد از زایمان انجام شود و معمولاً در شرایط بسیار ویژه زیر نظیر متخصصین مربوطه امکان انجام وجود دارد.

ممنوعیت کاشت دندان در دوران بارداری به منظور حفظ سلامت جنین است، زیرا ماهیت پیچیده روش ایمپلنت ممکن است خطرات بالقوه ای برای سلامت جنین ایجاد کند. عواملی که در ممنوعیت کاشت دندان در دوران بارداری نقش دارند عبارتند از:

استفاده از بی حس کننده ها برای کاشت دندان

استفاده از بیهوشی، چه عمومی و چه موضعی، یک عمل استاندارد در کاشت ایمپلنت های دندانی است. در حالی که استفاده از بی حسی موضعی به طور کلی حداقل خطر را برای جنین در حال رشد به همراه دارد، استفاده از بیهوشی عمومی در طی مراحل کاشت با خطرات احتمالی همراه است.

قرار گرفتن در معرض بیهوشی عمومی ممکن است باعث خواب آلودگی در جنین شود و خطر عوارض جانبی مانند کاهش ضربان قلب و ناراحتی تنفسی را افزایش دهد که منجر به ناهنجاری های مختلف جنین می شود.

پس از جراحی ایمپلنت، تجویز مسکن، ضد التهاب یا مسکن برای حداقل 48 تا 72 ساعت برای کاهش ناراحتی استخوان فک ضروری است. توجه به این نکته ضروری است که افراد باردار از مصرف این داروها خودداری می کنند.

قرار گرفتن در معرض اشعه ایکس

یکی از مراحل مهم و ضروری در کاشت ایمپلنت دندان فرآیند تصویربرداری تشخیصی برای ارزیابی ساختار استخوان فک است. به عنوان بخشی از مرحله آماده سازی برای کاشت ایمپلنت دندان، تصاویر اشعه ایکس برای ارزیابی تراکم، شکل و ضخامت استخوان، و همچنین موقعیت و وضعیت سلامت ریشه دندان های مجاور گرفته می شود.

توجه به این نکته مهم است که حتی حداقل قرار گرفتن در معرض اشعه ایکس در هر مرحله از بارداری، خطر بالقوه ایجاد ناهنجاری‌ها در جنین را به همراه دارد، زیرا سلول‌های جنینی رشد سریع و حساسیت بیشتری نسبت به خطرات محیطی از جمله جهش‌های ژنتیکی نشان می‌دهند.

استرس و اضطراب

استرس و اضطراب مربوط کاشت ایمپلنت دندان در دوران بارداری می تواند احتمال افزایش فشار خون و اثرات نامطلوب بر روی جنین را افزایش دهد.

ضرورت مداخله جراح دندانپزشک و توضیح پیچیدگی‌های آن می تواند به کاهش  سطح استرس در افرادی که به دنبال ایمپلنت دندان هستند کمک کند. در نتیجه، توصیه می شود در صورت امکان از انجام روش های کاشت در دوران بارداری خودداری کنید.

ریسک ابتلا به عفونت

در حال حاضر، میزان موفقیت ایمپلنت های دندانی بیش از 97 درصد است و اکثر موارد بدون عارضه پیش می روند. با این حال، در موارد خاص، شکست ایمپلنت دندان ممکن است رخ دهد. شکست ایمپلنت را می توان به عوامل مختلفی نسبت داد که عفونت ایمپلنت یکی از علل شایع آن است.

بروز عفونت در لثه ها و ایمپلنت ها می تواند منجر به عوارض در دوران بارداری شود و به عنوان یک عامل کمک کننده در افزایش خطر شکست ایمپلنت در دوران بارداری شناخته می شود.

کاهش سطح کلسیم مادر

پایه های ایمپلنت برای روش های دندانپزشکی به استخوان فک وارد می شود و در طول مرحله بهبودی ایمپلنت با استخوان یکپارچه می شود. بارداری نیاز شدید به کلسیم را برای رشد جنین تحمیل می کند که از بدن مادر تامین می شود. در نتیجه، اتصال پایه ایمپلنت و تامین کلسیم لازم برای جنین می‌تواند چالش‌هایی را در این مداخله بالینی ایجاد کند.

شکست ایمپلنت دندان در دوران بارداری یک عارضه نادر اما جدی است که با قرار دادن ایمپلنت دندان در استخوان فک یک زن باردار ممکن است رخ دهد.

علت دقیق نارسایی ایمپلنت دندان در دوران بارداری به طور کامل شناخته نشده است، اما تصور می شود که مربوط به تغییرات هورمونی است که در دوران بارداری رخ می دهد.

تغییرات هورمونی

این تغییرات هورمونی می تواند بر نحوه بهبودی و واکنش بدن به اشیاء خارجی مانند ایمپلنت دندان تأثیر بگذارد. از دیگر مواردی که دندانپزشکان آن ها را به عنوان عوامل موثر در شکست ایمپلنت در دوران بارداری معرفی می کنند عبارتند از :

به گفته متخصصان دندانپزشکی، یکی از نگرانی های اولیه در مورد خطرات احتمالی انجام جراحی ایمپلنت در دوران بارداری، احتمال تغییرات در سلامت دهان و دندان مادران باردار است که ممکن است احتمال کاشت دندان مصنوعی ناموفق را افزایش دهد.

زنان در طول بارداری نوسانات هورمونی قابل توجهی را تجربه می کنند که منجر به افزایش ناگهانی سطح استروژن و پروژسترون می شود. در نتیجه، بافت های نرم دهان در برابر التهاب و عفونت آسیب پذیرتر می شوند. در نتیجه، جراحی ایمپلنت در طول و بعد از بارداری ممکن است منجر به افزایش خونریزی بافت لثه و افزایش خطر عفونت بافت نرم و استخوان فک شود.

تضعیف سیستم ایمنی

به طور معمول، سیستم ایمنی مادران باردار تحت یک تضعیف طبیعی قرار می گیرد. کاشت در دوران بارداری ممکن است التهاب لثه را تشدید کند و به دلیل این پاسخ ایمنی مانع از ترمیم استخوان فک شود. دلایل قانع کننده دیگری برای به تعویق انداختن روش های کاشت در دوران بارداری وجود دارد.

کاهش ویتامین D و کلسیم

جنین مواد معدنی ضروری به ویژه ویتامین D و کلسیم را از طریق جفت و بند ناف از مادر دریافت می کند. این فرآیند می تواند منجر به کاهش استحکام استخوان فک مادر شود و به طور قابل توجهی بر احتمال ادغام موفقیت آمیز و پذیرش پایه ایمپلنت فلزی تأثیر بگذارد، به ویژه در مواردی که مادر مبتلا به دیابت بارداری است.

روش های کاشت دندان معمولاً برای شرایط خاص و ضروری در دوران بارداری در نظر گرفته می شود. تصمیم برای انجام ایمپلنت در این دوره باید توسط یک تیم پزشکی مشترک، از جمله متخصص ایمپلنت و متخصص زنان، با دقت مورد توجه قرار گیرد.

در چه شرایطی کاشت ایمپلنت دندان در بارداری ممکن است ؟

شرایطی که ممکن است نیاز به کاشت ایمپلنت در دوران بارداری داشته باشد شامل موارد زیر است:

در مواردی که فقدان دندان منجر به مشکلات قابل توجهی می شود که بر ماهیچه های دهان یا توانایی بلع غذا تأثیر می گذارد، ممکن است مداخله دندانپزشکی ضروری باشد.

در شرایط خاص، پوسیدگی دندان در دوران بارداری ممکن است نیاز به درمان جراحی داشته باشد. اگر شرایط فوری باشد و به تعویق انداختن درمان خطر بیشتری برای مادر و جنین ایجاد کند، یک متخصص دندانپزشکی ممکن است کاشت ایمپلنت را در دوران بارداری توصیه کند.

علاوه بر این، در موارد عفونت شدید دهان، کاشت ایمپلنت در دوران بارداری ممکن است توسط متخصص دندانپزشکی به عنوان وسیله ای برای مدیریت و کاهش عفونت در نظر گرفته شود که می تواند سلامت جنین و مادر را تهدید کند.

به طور معمول، پس از زایمان و پایان دوره شیردهی (تقریباً 6 ماه پس از زایمان)، معمولاً به عنوان زمان مناسب برای انجام کاشت دندان در نظر گرفته می شود.

این بازه زمانی به مادر اجازه می دهد تا تحت بازیابی فیزیکی و هورمونی قرار گیرد و به طور کلی انجام جراحی و درمان را تسهیل می کند. تاکید بر این نکته ضروری است که این دستورالعمل ها ماهیت کلی دارند و ضروری است که از یک متخصص دندانپزشکی واجد شرایط مشاوره بگیرید.

متخصص ایمپلنت شما می تواند توصیه های خاص تری را بر اساس وضعیت دندان ها و سلامت فیزیکی کلی شما ارائه دهد و زمان بهینه برای انجام ایمپلنت را تعیین کند.

هزینه ایمپلنت های دندانی در دوران بارداری ممکن است به دلیل شرایط مختلف تا حدی از شرایط استاندارد بیشتر شود. به طور معمول، هزینه ایمپلنت به متغیرهایی مانند محل جراحی، مهارت و تجربه دندانپزشک، مقدار ایمپلنت مورد نیاز، نوع و برند خاص ایمپلنت و بیهوشی مناسب برای عمل بستگی دارد.

مقالات محبوب

هزینه ایمپلنت دندان

در این مقاله می توانید با قیمت انواع ایمپلنت دندان اعم از دیجیتال، کامل، فوری آشنا شوید و همچنین از شرایط اقساط مرکز ایمپلنت نیز مطلع شوید.

هزینه لمینت دندان

لمینت دندان بهترین درمان برای زیباسازی طرح لبخند شناخته می شود و به شما لبخند هالیوودی را هدیه می دهد. اگر قصد انجام لمینت دندان را دارید با ما همراه باشید تا از هزینه لمینت دندان و پاسخ به سوالات هر واحد لمینت چقدر است ؟ ، لمینت واحدی چند؟ مطلع شوید.

هزینه کامپوزیت دندان

کامپوزیت دندان یک درمان زیبایی محبوب است که به وسیله آن می توانید یک لبخند زیبا و بدون نقص داشته باشید. در این مقاله به بررسی کامل قیمت کامپوزیت دندان می پردازیم. با ما همراه باشید تا قبل از انجام کامپوزیت دندان با تمام مواردی که باید در نظر بگیرید، آشنا شوید.

قیمت ایمپلنت فول موس و کامل

در صورتی که تمام دندان های یک فک یا دو فک خود را از دست داده اید، ایمپلنت کامل برای شما مناسب می باشد. در این مقاله به بررسی قیمت انواع ایمپلنت کامل می پردازیم.

قیمت ایمپلنت دیجیتال

در ایمپلنت دیجیتال از عکس و فناوری های سه بعدی برای موقعیت یابی دقیق استخوان و عصب ها استفاده می شود و این شبیه سازی باعث دقت بالای کاشت ، حداقل ریسک ، برش و خونریزی شود.

قیمت ایمپلنت کره ای

ایمپلنت های کره ای یکی از انواع ایمپلنت هایی هستند که در کنار کیفیت خوب، هزینه بسیار مناسبی دارند و در این مقاله می توانید با قیمت انواع برند ایمپلنت کره ای آشنا شوید.

    دیدگاه ها

ثبت دیدگاه

مشاوره مجازی رایگان

Blank Form (#3)

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز ایمپلنت می باشد.