برای چه کسانی ایمپلنت دندان مناسب نیست ؟

جای خالی دندان ها موجب می شود که فرد احساس ناخوشایندی داشته باشد. زمانی که شما چندین دندان از دست رفته دارید، لبخند شما نیز تحت تاثیر قرار می گیرد. در این مقاله قصد داریم به ایمپلنت دندان و یدانیم برای چه کسانی ایمپلنت دندان مناسب نیست ؟ با این روش شما می توانید جای خالی دندان های از دست رفته را پر کنید.      

ایمپلنت برای چه کسانی مناسب نیست
ایمپلنت برای چه کسانی مناسب نیست

آشنایی با ایمپلنت دندان

دندانپزشک بهترین شیوه برای کاشت دندان  یعنی همان ایمپلنت دندان را به بیماران پیشنهاد می کند. خوب است بدانید ایمپلنت از جنس تیتانیوم خالص است و با بدن سازگار می باشد. شکل آن شبیه میله باریکی است که درون استخوان فک قرار می گیرد. لازم به ذکر است بدانید این روزها ایمپلنت بهترین جایگزین برای دندان های از دست رفته می باشد. ایمپلنت ها معمولا ماندگاری و دوام بالایی دارند و از موفق ترین درمان ها به شمار می روند.    

چه کسانی می توانند ایمپلنت کنند؟

یکی از موفق ترین روش ها در حوزه دندانپزشکی ایمپلنت دندان می باشد. اگر شما به جایگزینی دندان های از دست رفته خود فکر می کنید ایمپلنت می تواند انتخاب بسیار خوبی باشد. یک متقاضی مناسب جهت ایمپلنت باید شرایط زیر را داشته باشد:

چه کسانی می توانند ایمپلنت کنند
چه کسانی می توانند ایمپلنت کنند

لثه های سالم

داشتن لثه های سالم برای حفاظت از ایمپلنت دندان ضروری می باشد. بیمار دارای بیماری پریودنتال ممکن است نارسایی ایمپلنت را تجربه کنند.

سلامتی

همانطور که می دانید ایمپلنت یک عمل جراحی می باشد. به همین خاطر حتما باید از سلامتی کامل برخوردار باشید. کسانی دیابت دارند و مشروبات الکلی مصرف می کنند کاندیدای مناسبی برای ایمپلنت نیستند. 

استخوان کافی برای پایداری و استحکام ایمپلنت در فک

بعضی از افرادی که استخوان فک خود را از دست داده اند می تواند ایمپلنت انجام دهند. ولی باید استخوان آن ها با استفاده از شیوه های مخصوصی مانند پیوند استخوان ترمیم شود. چگالی و کیفیت کافی استخوان یکی از مهم ترین موارد برای موفقیت ایمپلنت می باشد.

مراقبت از دندان های ایمپلنت شده و لثه ها

ایمپلنت دندان نیاز به رعایت بهداشت دهان و دندان دارد. به همین خاطر رعایت کردن بهداشت می تواند عمر ایمپلنت را افزایش دهد. مسواک زدن و کشیدن نخ دندان روزانه نیز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. توجه داشته باشید استحکام و سلامت دندان ها هم مهم می باشد.

چه کسانی نمی توانند ایمپلنت کنند؟

امروزه موفقیت ایمپلنت های دندانی بیشتر از ۹۵ درصد می باشد و مواردی در پایین نامبرده می شوند، ریسک ایمپلنت ناموفق در آن ها بیشتر است و برای اینکه بدانند می توانند ایمپلنت دندان انجام دهند، حتما باید با متخصص ایمپلنت مشورت نمایند.

چه کسانی نمی توانند ایمپلنت کنند
چه کسانی نمی توانند ایمپلنت کنند

شرایط سنی

 توجه داشته باشید ایمپلنت دندان محدودیت سنی دارد. کودکان و نوجوانان نمی توانند عمل ایمپلنت را انجام دهند. توجه داشته باشید هیچگاه برای این جراحی دیر نیست اما امکان دارد زود باشد. بسیاری از افراد سالخورده فکر می کنند برای ایمپلنت دیر شده است اما این باور غلط می باشد. اگر شرایط لازم را داشته باشید سن هیچ مانعی برای این عمل نمی باشد. کودکان و نوجوانان به علت رشد نکردن استخوان فک نمی توانند این عمل را انجام دهند. بهتر است از سن بیست سالگی به بعد این عمل انجام شود.

مصرف الکل

کسانی که الکل مصرف می کنند نمی توانند گزینه مناسبی برای ایمپلنت دندان باشند. زیرا الکل بر انعقاد خون اثر می گذارد. ولی به یاد داشته باشید اگر الکل و سیگار مصرف می کنید به این معنی نیست که نمی توانید به کاشت ایمپلنت فکر کنید. بلکه باید از چند هفته قبل مصرف آنها را قطع کنید تا بافت ها کاملا جوش بخورند.   

مصرف دخانیات

کسانی که سیگار می کشند برای کاشت ایمپلنت دندان مناسب نیستند. مصرف دخانیات بر اکسیژن رسانی بافت ها تاثیر می گذارد و سبب کند شدن گردش خون می شود. به همین خاطر این امر موجب می شود عفونت بیشتر شود و بهبودی روند کندتری پیدا کند. تنباکو و سیگار در سیستم ایمنی فرد اختلال ایجاد می نماید. به همین علت عفونت را به شدت افزایش می دهد.

استخوان فک

اگر استخوان فک شما تراکم یا حجم کافی نداشته باشد نمی توانید ایمپلنت دندان را انجام دهید. شرایط استخوان فک نقش مهمی در عملکرد ایمپلنت ایفا می نماید. استخوان بایستی رشد کند و به پایه ایمپلنت جوش بخورد. سپس باید ثابت در جای خود باقی بماند. ولی اگر مدت زیادی از کشیدن دندان گذشته باشد استخوان سریعا تحلیل می رود و ضعیف می شود. به همین خاطر امکان دارد حجم زیادی از آن از دست برود و دیگر کاشت ایمپلنت انجام نشود. به یاد داشته باشید در صورتی که پیوند استخوان زمینه مناسبی را برای ایمپلنت فراهم کند، شما می توانید درمان را انجام دهید. در این جراحی با کشیدن دندان در گونه فرورفتگی ایجاد می شود و استخوان تحلیل می رود. علاوه بر این ارتفاع فک ها کاهش می یابد و صورت پیر دیده می شود. 

انجام ایمپلنت دندان در دوران بارداری

امکان دارد در دوران بارداری نتوانید کاشت ایمپلنت دندان را انجام دهید. در این دوران اشکالی ندارد که به دنبال مراقبت های درمانی دهان خود باشید. اما بهتر است ایمپلنت بعد از سه ماهه اول انجام شود. توجه داشته باشید دندانپزشک ترجیح می دهد که بیمار بعد از بارداری ایمپلنت را انجام دهد. مطالعات نشان می دهد استفاده کردن از بی حسی موضعی در بارداری هیچ گونه ضرری ندارد. ولی بی حسی که برای کاشت ایمپلنت  لازم است، قوی می باشد و امکان دارد برای مادر و جنین خطرناک باشد. لازم به ذکر است بدانید عکس برداری رادیولوژی که با اشعه ایکس انجام می شود نباید در سه ماهه اول بارداری انجام شود. به همین خاطر باید تا پس از زایمان صبر کنید.  

بیماری قلبی

 اگر ناراحتی قلبی دارید یا سکته کرده اید قبل از کاشت ایمپلنت دندان حتما باید با دندانپزشک خود مشورت کنید. امکان دارد جراح ایمپلنت داروهایی برای مراجعه کننده تجویز کند که با داروهای بیماران قلبی تداخل داشته باشد. ولی بهتر است بدانید بیماری قلبی هرگز مانعی برای کاشت ایمپلنت دندان نمی باشد. راهکاری مناسب به بیماران قلبی پیشنهاد می شود که بدون  قطع کردن داروهای ضد انعقاد خون جراحی ایمپلنت را انجام دهند. تحقیقات نشان می دهد گاهی بدون بریدن لثه جراحی انجام می شود. این شیوه عمل را فلپ لس می نامند. در این روش به جای بریدن لثه و دسترسی آسان به استخوان، لثه سوراخ می گردد. پس از آن ایمپلنت به طور مستقیم از ناحیه بافت نرم، داخل استخوان می رود. این جراحی دردی ندارد و بیمار سریع بهبود می یابد.  

پرتو درمانی سرطان

امکان دارد پرتو درمانی کاشت ایمپلنت دندان را با مشکل روبرو کند. رادیوتراپی یا پرتو درمانی که برای درمان سرطان انجام می شود تا حد فراوانی شکست ایمپلنت را بالا می برد. پزشکی مدرن و تکنولوژی پیشرفته به ما کمک می کند تا پرتو درمانی را در بخش کوچک متمرکز کنیم. پس از آن بافت سالم کمتر صدمه می بیند. به همین خاطر اگر پرتو درمانی در ناحیه دورتر از دهان انجام شود پس می توانید جراحی  ایمپلنت را انجام دهید. 

پوکی استخوان 

بعضی از افرادی که درگیر پوکی استخوان هستند نمی توانند به آسانی جراحی ایمپلنت دندان را انجام دهند. اکثر کسانی که پوکی استخوان دارند نگران این موضوع هستند که آیا می توانند کاشت ایمپلنت را انجام دهند یا خیر؟ این باور گاهی صحیح و گاهی غلط است. شیوه های گوناگونی برای کاشت موفق ایمپلنت در این افراد وجود دارد. اگر استخوان فک شما تحلیل نشده باشد می توانید از مینی ایمپلنت کمک بگیرید یا پیوند استخوان انجام دهید. زیرا استخوان فک تقویت می شود و برای حفاظت از ایمپلنت آماده می شود. اگر پس از کشیدن دندان این پروتز را انجام دهید احتمال موفقیت بیشتر می باشد.

سلامت دهان و دندان

اگر عفونت دهانی یا عفونت لثه دارید نمی توانید کاشت ایمپلنت دندان را انجام دهید. در این شرایط باید مشکل دهان و دندان خود را درمان کنید و پس از آن برای کاشت ایمپلنت اقدام کنید. 

انجام ایمپلنت دندان برای بیماران دیابتی

افرادی که دیابتشان کنترل نمی شود امکان دارد نتوانند کاشت ایمپلنت دندان را انجام دهند. کاشت ایمپلنت برای بیماران دیابتی مشکلی ایجاد نمی کند. ولی توجه داشته باشید اگر مبتلا به دیابت هستید ممکن است در این جراحی با شکست روبرو شوید. اگر این بیماری تحت کنترل نیست پس نباید جراحی را انجام دهید. بلکه باید حتما دیابت شما کنترل شود که نتیجه جراحی موفقیت آمیز باشد.       

سیستم ایمنی ضعیف

افرادی که ضعف سیستم ایمنی دارند نمی توانند کاشت ایمپلنت دندان را انجام دهند. ضعیف بودن سیستم ایمنی در جوش خوردن بافت ها تاثیر می گذارد. به همین علت درصد موفقیت ایمپلنت را کاهش می دهد. اگر به هر علتی سیستم ایمنی تان ضعیف است و سریع درگیر عفونت می شوید پس بهتر است جراحی های غیر ضروری را از برنامه خود حذف کنید.

چه مراقبت هایی قبل از ایمپلنت دندان لازم است؟  

  • دندانپزشک قبل از انجام ایمپلنت دندان به بیمار توضیح می دهد که به چه صورت باید برای درمان آماده شود.
  • بعد از توضیحات لازم به بیمار، نوبت به تشکیل پرونده پزشکی می رسد. پیش از انجام هر نوع درمانی پرسشنامه ای در رابطه با شرایط پزشکی در اختیار بیمار قرار می گیرد. بیمار باید آن را با دقت پر نماید و اگر موضوعی را متوجه نشد از دندانپزشک سوال کند.
  • پیش از عمل جراحی، لثه ها معاینه می شوند و دندانپزشک باید از سلامتی آن ها اطمینان حاصل کند.
  • پوسیدگی و عفونت لثه قبل از ایمپلنت دندان به صورت کامل درمان می شود.
  • بعد از بررسی دندان ها نوبت به اسکن رادیوگرافی می رسد. اسکن توسط مراکز رادیولوژی تخصصی فک و صورت انجام می شود.
  • دندانپزشک به کمک اسکن ضخامت و ارتفاع استخوان را بررسی می کند. پس از آن محل قرار گیری ایمپلنت دندان را مشخص می کند.  
  • گاهی اوقات پیش از جراحی ایمپلنت دندان بیمار نیاز به دریافت داروی خاص دارد. اگر مراجعه کننده، بیماری زمینه ای مانند ناراحتی قلبی داشته باشد حتما باید با دندانپزشک مشورت کند.

چه مراقبت هایی بعد از ایمپلنت دندان لازم است؟

  • پس از انجام ایمپلنت دندان شما به استراحت کامل نیاز دارید تا اثر بی حسی تمام شود. پس از بی حسی موضعی چند ساعت زمان لازم است تا دهان و دندانتان به حالت اولیه برگردد. امکان دارد شما به مسکن نیاز داشته باشید، پس حتما با دندانپزشک مشورت کنید.
  • به طور معمول پس از عمل می توانید به خانه برگردید. ولی اگر بیهوشی عمومی داشتید نیاز به یک همراه دارید تا شما را به خانه برساند. به یاد داشته باشید تا ۲۴ ساعت اول بهتر است آشنا یا دوست مراقب شما باشد.
  • این نکته را به خاطر داشته باشید که چند روز پس از ایمپلنت دندان غذاهای نرم مصرف کنید.
  • توجه داشته باشید تا زمانی که بی حسی دهانتان به طور کامل برطرف نشده است غذاها و نوشیدنی های داغ میل نکنید.
  • بهداشت دهان و دندان را حتما رعایت کنید. دندان های خود را روزی سه بار مسواک بزنید. همچنین استفاده از نخ دندان فراموش نشود. امکان دارد برای تمیز کردن راحت تر بین دندان ها به مسواک ویژه احتیاج داشته باشید.

پروسه جراحی ایمپلنت دندان

تایم انجام عمل ایمپلنت دندان به تعداد و همچنین پیچیدگی شرایط عمل وابسته است.

  1. جراحی ایمپلنت دندان به طور معمول تحت بی حسی موضعی انجام می گیرد. در این حالت درد به طور کامل از بین می رود. حتی بیمار می تواند در هنگام عمل بیدار باشد. امکان دارد از یک آرام بخش در این جراحی استفاده کنید تا آرام تر شوید.
  2. پس از اینکه لثه به طور کامل بی حس شد. دندانپزشک یک برش در قسمت لثه می زند و یک سوراخ در استخوان فک ایجاد می کند.
  3. در شیوه یک مرحله ای میله و اتصالاتی که بین ایمپلنت و پروتز متصل می شود همزمان در دهان فرد قرار می گیرد.
  4. در شیوه دو مرحله ای ابتدا میله در زیر لثه قرار می گیرد. پس از دو تا سه ماه لثه کاملا بهبود می یابد. 

برای اطلاع از قیمت ایمپلنت دندان به لینک زیر مراجعه فرمایید.

هزینه ایمپلنت

مقالات محبوب

هزینه ایمپلنت دندان

در این مقاله می توانید با قیمت انواع ایمپلنت دندان اعم از دیجیتال، کامل، فوری آشنا شوید و همچنین از شرایط اقساط مرکز ایمپلنت نیز مطلع شوید.

هزینه لمینت دندان

لمینت دندان بهترین درمان برای زیباسازی طرح لبخند شناخته می شود و به شما لبخند هالیوودی را هدیه می دهد. اگر قصد انجام لمینت دندان را دارید با ما همراه باشید تا از هزینه لمینت دندان و پاسخ به سوالات هر واحد لمینت چقدر است ؟ ، لمینت واحدی چند؟ مطلع شوید.

هزینه کامپوزیت دندان

کامپوزیت دندان یک درمان زیبایی محبوب است که به وسیله آن می توانید یک لبخند زیبا و بدون نقص داشته باشید. در این مقاله به بررسی کامل قیمت کامپوزیت دندان می پردازیم. با ما همراه باشید تا قبل از انجام کامپوزیت دندان با تمام مواردی که باید در نظر بگیرید، آشنا شوید.

قیمت ایمپلنت فول موس و کامل

در صورتی که تمام دندان های یک فک یا دو فک خود را از دست داده اید، ایمپلنت کامل برای شما مناسب می باشد. در این مقاله به بررسی قیمت انواع ایمپلنت کامل می پردازیم.

قیمت ایمپلنت دیجیتال

در ایمپلنت دیجیتال از عکس و فناوری های سه بعدی برای موقعیت یابی دقیق استخوان و عصب ها استفاده می شود و این شبیه سازی باعث دقت بالای کاشت ، حداقل ریسک ، برش و خونریزی شود.

قیمت ایمپلنت کره ای

ایمپلنت های کره ای یکی از انواع ایمپلنت هایی هستند که در کنار کیفیت خوب، هزینه بسیار مناسبی دارند و در این مقاله می توانید با قیمت انواع برند ایمپلنت کره ای آشنا شوید.

    دیدگاه ها

ثبت دیدگاه

مشاوره مجازی رایگان

Blank Form (#3)

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز ایمپلنت می باشد.